Hebben jouw ouders gekozen voor pleegzorg of voor een gezinshuis? Dan heb jij iets te vertellen.
Het is fantastisch dat er mensen zoals jouw ouders zijn die besluiten om gezinnen en kinderen te helpen. Maar er verandert heel wat als er pleegkinderen in je
gezin komen wonen. Daar weet jij alles van! Lijkt het je leuk om anderen te ontmoeten die ook met pleegkinderen of met kinderen in een gezinshuis opgroeien? Doe dan mee aan een creatieve meet up!

Ben je tussen de 10 tot 18 jaar en zijn je ouders pleegouders of gezinshuisouders, dan kun je meedoen met een creatieve workshop. Muzikanten,  theatermakers, een beeldend kunstenaar en een podcastmaker gaan graag met je aan de slag. Samen met andere kinderen en jongeren kun je jouw verhaal delen, en de kunstenaars maken er dan samen met jou iets moois van! Een podcast, een liedje, een schilderij of een gedicht. Wat we maken delen we ook weer met anderen. Zo brengen we samen de verhalen uit de wereld van pleegzorg en gezinshuizen dichtbij de mensen. Jouw verhaal is het waard om te delen!

Praktisch & aanmelden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor eigen kinderen van pleegouders. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

  • MM slash DD slash JJJJ
    Vul hier de datum van de bijeenkomst/training in.
  • Voer een nummer in van 1 tot 4.
  • We proberen je vragen te beantwoorden tijdens de bijeenkomst, mits het bijdraagt aan het onderwerp.
  • We brengen jouw pleegzorgbegeleider graag op de hoogte van je aanmelding. Vang je op dit moment geen kind op? Vul hier dan 'WVM' in.