Agenda

15 02 2018

‘Kwetsbaar online’ door Sjac van Eijzeren, wijkagent jeugd Politie Zeeland – West Brabant en Marianne v.d. Berge & Judith van Maldegem (MWW)

Deze themabijeenkomst gaat over social media en hoe kwetsbaar kinderen/jongeren kunnen zijn op het internet, pleegkinderen in het bijzonder.

Sjac van Eijzeren geeft deze presentatie. Hij heeft deze presentatie eerder gegeven aan medewerkers van Juvent en dat maakte veel indruk. In deze themabijeenkomst is veel ruimte voor praktijkvoorbeelden. Verder is er aandacht voor hoe je als pleegouders met kinderen/jongeren hierover in gesprek kunt gaan. Daarnaast aandacht voor vragen als: waarom doen jongeren aan bv. sexting? Wat zijn de risico?s? Wat kan de politie doen? Welke signalen moet je oppakken als pleegouders en hoe dan? Welke signalen moet je oppakken als pleegouders en hoe dan?

 

Wanneer?
15 februari 2018, 9.00 ? 11.30 uur (inloop vanaf 8.45 uur).

 

Locatie
Juvent regiokantoor Walcheren, Prins Bernardstraat 4 te Middelburg.

 

Praktisch & aanmelden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor pleegouders van Juvent. Er zijn geen kosten aan verbonden. Graag vooraf aanmelden via pleegzorg@juvent.nl. Bij aanmelden graag aangeven welke verwachtingen je hebt van deze bijeenkomst en welke vragen er sowieso beantwoord moeten worden, zodat deze themabijeenkomst voor jou echt nuttig is gebleken! Maximaal 15-20 deelnemers per bijeenkomst.

< Terug