Nieuws

19-10-2017Jongerenhuis De Bevelanden verhuist

Het Jongerenhuis kijkt uit naar de verhuizing van de Westhavendijk naar de Wijngaardstraat in de binnenstad van Goes. De voormalig studentenkamers in de oude Sint Joseph school zijn verbouwd tot 9 mooie appartementen voor de bewoners van het Jongerenhuis. Na intensieve gesprekken en de samenwerking met RWS is dit mooie initiatief ontstaan.

 

Het Jongerenhuis helpt ieder jaar tientallen jongeren met hun stap naar zelfstandigheid, omdat zij daar -om wat voor reden dan ook- wat extra hulp bij nodig hebben. Het is een unieke hulpverleningsvorm voor een kwetsbare groep die op een laagdrempelige manier goed worden begeleidt. Hierbij valt o.a. te denken aan hulp bij het inzicht krijgen in financiën, onderhouden van contacten met school of werk, in contact brengen met andere hulpverlening en grip krijgen op het dagelijks leven.

 

Volgende week woensdag zegt het Jongerenhuis definitief ‘dag’ tegen de gele containers aan de kade en gaan vanaf dan verder in een sfeervol gebouw in het hartje van de stad.

< Terug naar overzicht