Nieuws

21-12-2017Opbrengst Foute Kersttruiendag

Het kan je niet ontgaan zijn: de Foute Kersttruiendag van Save the Children vrijdag. Juvent organiseerde het afgelopen maandag en ook dat was een daverend succes. In één week tijd hebben we elkaar aangespoord een foute kersttrui te dragen en te doneren voor jonge vluchtelingen in de kou.

 

Opbrengst
Zonder jou was deze dag nooit zo’n succes geweest! En daar zijn we je enorm dankbaar voor. Want dankzij jouw hulp kan Save the Children nog meer vluchtelingenkinderen in de kou lekker warm aankleden. Nu al is er landelijk ruim 57.000 euro opgehaald en dan zijn nog niet eens alle donaties binnen. Juvent draagt daar € 372,- aan bij. De donaties kwamen vanuit onze online collectebus waar de gulste gever wel 70 euro doneerde. Dank! De contanten kwamen van de regiokantoren Goes, Middelburg en Park Veldzigt en was meer dan de helft van de opbrengst. Collega's, namens Save the Children: bedankt voor jullie bijdrage!

 

Je kan trouwens nog steeds geld overmaken naar onze online collectebus mocht je dat nog niet hebben gedaan. Daarmee helpen we nog meer kinderen aan kachels, dekens en een warme trui.

Wat kan je bijdragen;

€ 3,00 = een warme wintertrui

€ 4,00 = een dikke fleece deken

€ 5,00 = wanten, een muts en een sjaal

€ 20,00 = brandstof voor de kachel

€ 40,00 = een kerosine kachel

€ 180,00 = pakket met materialen om een tent winterklaar te maken voor kinderen in oorlogsgebieden en vluchtelingenkampen.

 

Ook namens Juvent bedankt voor de enthousiaste bijdrage van afgelopen maandag. We wensen jullie diezelfde enthousiasme voor het nieuwe jaar en uiteraard fijne en vooral 'warme' knusse feestdagen!

< Terug naar overzicht