Nieuws

31-08-2017Pleegouderraad Juvent stopt

De leden van de Pleegouderraad (POR) van Juvent hebben besloten te stoppen met hun werkzaamheden in de raad. Dat betekent dat er vanaf heden geen apart medezeggenschaporgaan voorzien is voor de pleegouders van Juvent.

De pleegouderraad was enkele jaren actief om de stem van pleegouders te laten horen en had een adviserende rol ten aanzien van onder andere beleid bij Juvent. Het doel van POR was pleegzorg voor zowel pleegouders als pleegkinderen beter te laten functioneren. Na een aantal jaren zich ingezet te hebben in de pleegouderraad, komen de leden tot de conclusie dat hun verwachtingen niet helemaal overeenkomen met die van de organisatie.

 

Op dit moment bekijken we de mogelijkheden op welke manier we medezeggenschap van pleegouders vorm gaan geven. Mocht u daar vragen of ideeën over hebben of daar iets in willen betekenen, dan kunt u via mail contact opnemen via pleegzorg@juvent.nl.  

Wij bedanken de POR-leden Arjan Westeneng, Harry Neger en Jan D’Haens voor hun inzet en betrokkenheid in de afgelopen periode!

Andrea Klap,

Manager
Pleegzorg, Ambulant & Dagbehandeling

< Terug naar overzicht