Op zaterdag 29 september organiseert de NVP de eerste landelijke pleegoudernetwerkendag in Utrecht! Het wordt een dag vol inspiratie, informatie, praktische tips en uitwisseling voor iedereen die lid is van een pleegoudernetwerk of die geïnteresseerd is in pleegoudernetwerken.

Hoe start je een pleegoudernetwerk? Hoe organiseer je een thema-avond? Hoe vorm je een sterk netwerk en wie kan helpen dat netwerk te versterken? Hoe bereik ik andere pleegouders? Hoe vraag ik aandacht voor onderwerpen die ons bezighouden? Deze vragen worden vaak aan de NVP gesteld. Tijdens de netwerkendag helpen ze jou op weg met tips en ideeën en delen pleegouders van verschillende netwerken hun ervaringen.

Voor wie?
De pleegoudernetwerkendag is voor pleegouders die al deel uitmaken van een pleegoudernetwerk, maar ook voor pleegouders die dat graag willen. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten en medewerkers van pleegzorgorganisaties die geïnteresseerd zijn in het onderwerp zijn van harte welkom. Het programma biedt voor ieder wat wils!

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plek kun je je nu al aanmelden via de link hieronder. Kom je met meerdere personen? Meld deze dan apart aan.

Klik hier om je aan te melden!

Bron: denvp.nl