Van 31 oktober tot 7 november was het de Week van de Pleegzorg. Voor de vierde keer werd landelijk aandacht gevraagd voor pleegzorg door het doneren van sporthekken. Sportverenigingen hingen voor deze campagne een banner op met een oproep naar nieuwe pleeggezinnen. Regionaal heeft Juvent pleeggezinnen in het zonnetje gezet door het uitdelen van een attentie. Sommige kregen dit presentje uit de handen van een wethouder uit hun gemeente. Zij gaan hiermee het ambassadeurschap pleegzorg aan in hun gemeente.

Een dagje uit!

Pleeggezinnen konden tegen gereduceerd tarief een bezoek brengen aan Duinrell. De Zeeuwse pleeggezinnen mochten daarnaast op 7 november gratis naar Mini Mundi. Zij stelden de gehele middag het speelparadijs open voor pleegkinderen en de broertjes en zusjes. De reacties waren positief en is zeker voor herhaling vatbaar.

Succesvol

Mede door de grote aandacht vanuit de pers, hebben we de aanvragen voor een informatiepakket afgelopen weken zien stijgen. We hopen dat vele, op basis van deze informatie een overtuigde keuze kunnen maken en we daarmee weer nieuwe pleegouders mogen verwelkomen!