Voor de volwassenen staan er diverse Italiaanse specialiteiten op het menu. De kinderen maken onder begeleiding van de chefs hun eigen pizza’s klaar. En je hebt vast nog wel een plekje voor een ijsje van Giuseppe? Vergeet je zwemspullen niet mee te nemen, want zwemliefhebbers kunnen ook nog een duik in het zwembad Aqua Mundo nemen of de Turbotunnel uitproberen. Voor ieder wat wils, dus meld je hieronder aan!

We zien jullie graag daar!

Op dit moment heeft Nonna geen plaats meer vrij aan haar tafel. Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk.

Wat je misschien nog wilt weten

Waarom is er gekozen voor verschillende dagen en tijden?

Om zoveel mogelijk pleeggezinnen de kans te geven om aan te sluiten hebben we besloten om het over twee dagen te verspreiden. De locatie Restaurant 'Nonna's' in Center Parcs Port Zélande heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het tijdslot van jouw keuze is het moment dat jullie met het gezin van de Italiaanse keuken mogen genieten. Buitenom het eetmoment mag je, samen met het pleeggezin, gebruik maken van het zwembad aldaar.

Waar vind ik Port Zélande?

Het adres is Port Zelande 2, 3253 MG Ouddorp, gelegen vlakbij de Brouwersdam. Je kunt je route ook online berekenen via deze link.

Waar kan ik parkeren?

Center Parcs Port Zélande biedt onze pleeggezinnen een gratis parkeerplaats aan. Volg daarvoor de bewegwijzering aldaar. Mocht deze vol staan, dan zijn er ook parkeergelegenheden in de buitenste ring van het park.  

Waar moet ik mij met mijn gezin melden?

Juvent en Pieters Media staan aan het begin van de Marketdôme om jou en het gezin te verwelkomen. Op dat moment geven we ook de toegangsbewijzen voor het zwembad en wijzen we je de weg naar 'Nonna's'.  

Wat mag ik van het eten verwachten?

Om niet al te veel prijs te geven, kunnen we melden dat er voor ieder wat wils is! Alle jeugd mag de perfecte pizza zelf creëren en voor de ouders is er een buffet met allerlei Italiaanse gerechten. En als kers op de taart een lekker ijsje bij Peppe’s Piaggio als toetje!  

Ik ben vergeten mijn dieetwensen op te geven. Waar kan ik dat alsnog doen?

Dat kan gebeuren! Geen probleem als je het ons via communicatie@juvent.nl even meldt. Wij geven het voor je door aan de keuken. Misschien is het goed om te weten dat kinderen zelf pizza's mogen maken. Zo kunnen ze zelf al rekening houden met eventuele allergieën.  

Ik wil graag gaan zwemmen. Waar moet ik rekening mee houden?

Het zwembad is middels een toegangsbewijs vrij toegankelijk voor alle pleeggezinnen die zich hiervoor hebben opgegeven. Je kan van 12.00 uur tot 21.00 uur in het zwembad terecht.   Let wel op! Kinderen mogen enkel onder begeleiding van een oudere het zwembad in. Voor meer informatie over het zwembad klik hier.

Zijn er, naast veel pleeggezinnen, ook andere mensen op het park?

Dat klopt! Er zijn gewoon gasten op het park die wellicht ook gebruik willen maken van het zwembad. Restaurant ‘Nonna’s’ is ‘s middags wel gesloten voor gasten en enkel voor onze pleeggezinnen open.  

Met wie kan ik contact opnemen als er op de dag zelf onverhoopt iets gebeurt, waardoor we niet kunnen komen?

Mocht er op de dag zelf onverhoopt iets gebeuren of tussen komen? Neem dan contact op met de organisatie op het telefoonnummer 06 – 57621760.