Wat voor gezin zoeken we?

Voor Daan zoeken we een pleeggezin op Schouwen Duiveland. Een klein gezin, zodat er voldoende ruimte en aandacht voor hem is. Mensen die rust, regelmaat en voorspelbaarheid kunnen geven en hem willen helpen om zelf te leren spelen. Mensen die open staan voor een goede samenwerking met ouders.

Update

Een pleeggezin uit het bestand van Juvent heeft gereageerd op het zoekertje van Daan. Momenteel wordt verder onderzocht of dit een geschikte match zou kunnen zijn.

Update 27 februari 2023

Er blijkt voor Daan een geschikte match met het pleeggezin dat gereageerd heeft op het zoekertje van Daan en ondertussen woont Daan ook bij hen. De vraag voor Daan komt hiermee te vervallen!.

Ben je of ken je het steungezin voor Daan?

Spreekt het profiel van Daan jou aan? Of ken je mensen, waarvan je denkt dat zij hem een passende plek kunnen bieden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Fatima Goncalves van Juvent, telefonisch via 06 – 22523058 of per e-mail fgoncalves@juvent.nl.

Het profiel van Daan is echt, de naam en de foto niet. De ouders van Daan  hebben toestemming gegeven om deze oproep te plaatsen.