Stichting Kinderzorg

Stichting Kinderzorg heeft naar mogelijkheden gezocht om zoveel mogelijk gezinnen de gelegenheid te geven om te genieten van deze unieke vakantieplek.* De zomervakantie (van 5 juli tot 18 augustus) is daarmee uiteraard de meest populaire boekingsperiode. Daarom kunnen voor de zomervakantie 2024 alleen midweken en weekends kunnen worden geboekt. Zo kunnen twee keer zoveel gezinnen een paar zomerdagen genieten van het vakantiehuis en het huisje op het strand.

*Stichting Kinderzorg biedt deze regeling uitsluitend aan pleeggezinnen aan. Gezinshuizen zijn vanwege beperkte beschikbaarheid en eigen financiële vergoedingen uitgesloten.

Tarieven

De stichting blijft het mogelijk maken om Zonnevylle tegen een relatief laag bedrag te huren. Tegelijkertijd hebben we te maken met een flinke stijging van de kosten. Die willen we niet helemaal doorberekenen. Toch komt de stichting er helaas niet onderuit om de tarieven met 5% te verhogen. In de zomervakantie zal dat nog iets meer zijn. De nieuwe tarieven zijn als volgt:

  • Weekend buiten de zomervakantie €145*
  • Midweek buiten de zomervakantie €260*
  • Week buiten de zomervakantie €315*
  • Weekend binnen de zomervakantie €195*
  • Midweek binnen de zomervakantie €325*

*Exclusief toeristenbelasting. Het tarief in 2024 is €2,47 per persoon per nacht. Deze is voor eigen rekening. De schoonmaakkosten en de kosten voor het huren van bed- en badtextiel blijven wel voor rekening van Stichting Kinderzorg.

Beschikbaarheid

In onderstaande kalender vind je in groen de periodes die voor Juvent gereserveerd zijn. Deze periodes blijven tot eind 2024 beschikbaar, tenzij ze 4 weken van te voren nog niet door een pleegouder geboekt zijn. In dat geval kan ook een commerciële gast het huis huren. Andersom geldt dat ook: een commerciële periode die vier weken van te voren nog niet geboekt is, kan door jou tegen het gereduceerde tarief worden gehuurd.

Boeken

Je boekt uitsluitend via deze link: https://www.welcome.in/juvent. Telefonisch kan dus niet meer geboekt worden. De boekingen worden (net als voorgaande jaren) op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Iedereen krijgt zo spoedig mogelijk bericht of de geboekte periode beschikbaar is.

Codes 2024

Maak bij de online boeking via bovenstaande link gebruik van de volgende codes:

Weekverhuur:            juvent@SP24@wk

Weekendverhuur:      juvent@SP24@wkn

Midweekverhuur:      juvent@SP24@mwk