Stichting Kinderzorg

Stichting Kinderzorg heeft de verhuur van vakantiehuis Zonnevylle vanaf 2020 volledig uitbesteed aan ‘Welcome in Zeeland’. Op de website van ‘Welcome in Zeeland’ kun je meer over ze te weten komen. Dat brengt een aantal veranderingen met zich mee welke zorg dragen voor een aanzienlijke kwaliteitsverbetering. Dit heeft logischerwijs ook invloed op de prijzen.

Kosten

In het volgende overzicht zie je de huurtarieven voor 2023:

Standaard kosten 2023
Weekend (vrijdagavond tot zondagavond) reserveringskosten + toeristenbelasting* + €140
Midweek (maandagmiddag tot vrijdagochtend) reserveringskosten + toeristenbelasting* + €250
Week (vrijdagavond tot vrijdagochtend) reserveringskosten + toeristenbelasting* + €300

*Toeristenbelasting (tarief 2021 Gemeente Veere) is €2,00 per persoon per nacht en reserveringskosten €26,25 per boeking.

Door de inkomsten van de commerciële verhuur worden de kosten van het onderhoud van Zonnevylle deels goedgemaakt. De tarieven voor pleeggezinnen zal de komende jaren nog wel stijgen en ligt nu al hoger dan in de jaren vóór 2020. Maar daar staat ook iets tegenover. Pleeggezinnen hoeven niet meer schoon te maken en voor bedlinnen wordt gezorgd. Deze kosten neemt voorlopig Stichting Kinderzorg voor haar rekening. Ook is het interieur in 2020 vernieuwd en opgeknapt.

Reserveren, betalen, en sleuteloverdracht vindt ook via ‘Welcome in Zeeland’ plaats. Na elke wissel zal er een schoonmaak plaatsvinden. Natuurlijk vragen we wel van jullie dat het vakantiehuis netjes wordt achtergelaten.

Mochten tarieven wijzigen, zal dit overigens altijd worden overlegd met de Pleegouderraad van Juvent. Net als over welke periodes het beste geserveerd wordt voor pleeggezinnen.

Vakantieperiodes

Om het enigszins rendabel te kunnen houden en ook in de toekomst tegen een speciaal tarief aan jullie te kunnen verhuren zal het vakantiehuis voor specifieke periodes geblokkeerd zijn voor commerciële verhuur. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de vakantieperiodes van Zuid-West Nederland en de periodes dat jullie en onze groepen er het meest gebruik van maken. Na januari 2021 kan namelijk iedereen voor de ‘Juvent-periode’ reserveren dus ook toeristen. In de commerciële periodes betalen toeristen maar ook pleeggezinnen het volle tarief.

Voorjaarsvakantie 18 februari t/m 26 februari
Meivakantie 24 april t/m 7 mei
Zomervakantie 15 juli t/m 27 augustus
Herfstvakantie 14 oktober t/m 22 oktober
Kerstvakantie 23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Reserveren

  • Check de beschikbaarheid op de website van ‘Welcome in Zeeland’.
  • Check hier de periodes van 2023 of de gewenste periode tijdens, of buiten een commerciële periode valt.
  • Bel dan met Morien Janse van ‘Welcome in Zeeland’ 06-11 47 47 87. Houd daarbij de couponcode die verderop te lezen is op deze pagina, bij de hand. Zij kan de reservering vervolgens op de goede manier verwerken.
  • Valt de gewenste periode binnen een commerciële periode? Ook dan bel je met Morien Janse van ‘Welcome in Zeeland’ 06-11 47 47 87.

In de e-mail nieuwsbrief van oktober krijgen pleeggezinnen van Juvent informatie over de nieuwe reserveringsperiode 2024 voor Zonnevylle. Vanaf dat moment zal het mogelijk zijn te reserveren met de dan geldende voorwaarden.

Couponcodes 2023

Voor 2023 kun je onderstaande codes gebruiken:

@2023-juvent-midweek
@2023-juvent-weekend
@2023-juvent-week