Houd je van schrijven? Deel je graag pleeg- of gezinshuiszorgervaringen? Of zou je meer en vaker je gedachten willen ordenen op papier en kom je er thuis niet aan toe? Wat je motivatie ook is, het Schrijfcafé is een gezellige en inspirerende plek om jezelf aan het schrijven te zetten!

Het Schrijfcafé van Juvent is bedoeld voor elke betrokkene bij pleeg- en gezinshuiszorg die van schrijven houdt, inspiratie wil opdoen, nieuwe technieken wil leren en ervaringen wil delen. Iedereen kan aansluiten, of je nu veel of weinig ervaring hebt. Zolang je maar zin hebt om te schrijven!

Aan de hand van uiteenlopende opdrachten ga je aan de slag en geef je op je eigen manier invulling aan het schrijven. Je zult merken dat je creativiteit wordt aangewakkerd en er altijd wel iets moois ontstaat. Neem zelf je fijnste pen en voldoende papier mee. Voor koffie of thee met iets lekkers erbij wordt gezorgd.

De schrijfsessies worden begeleid door Gerdien Rietveld, tekstschrijver en columniste in het Pleegzorg Magazine van Juvent, hoofdredacteur van online magazine BIJ ONS, eigenaar van TXTveld en gezinshuisouder.

Wanneer

Donderdag 22 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei en 20 juni, telkens van 20.00 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur). De avonden zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.

Praktische informatie en aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor het Schrijfcafé van 20 juni kan tot 18 juni a.s. via onderstaand formulier.

  • MM slash DD slash JJJJ
    Vul hier de datum van de bijeenkomst/training in.
  • Voer een nummer in van 1 tot 4.
  • We proberen je vragen te beantwoorden tijdens de bijeenkomst, mits het bijdraagt aan het onderwerp.
  • We brengen jouw pleegzorgbegeleider graag op de hoogte van je aanmelding. Vang je op dit moment geen kind op? Vul hier dan 'WVM' in.