Informatiepakket aanvragen

Is jouw huis een veilige haven en is rust en structuur vanzelfsprekend? Misschien is het pleegouderschap dan iets voor jou. Zo’n beslissing neem je niet zomaar. Wil je meer informatie over wat pleegzorg inhoudt? Een goede eerste stap is het vrijblijvend aanvragen van een informatiepakket. Na het lezen van die informatie, heb je misschien ook verschillende vragen gekregen.

Informatieavond

Ben je benieuwd of het pleegouderschap iets voor jou is? Kom dan naar een informatieavond! Juvent organiseert meerdere malen per jaar op een laagdrempelige manier informatieavonden door heel Zeeland. Tijdens zo’n avond geven we je uitleg over wat er allemaal bij het pleegouderschap komt kijken. Naast onze professionals is ook één van onze pleegouders aanwezig om vragen te beantwoorden. Kijk in onze agenda voor de datum van de eerstvolgende bijeenkomst bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom!

Pleegouder worden

Ben je ervan overtuigd dat je pleegouder wilt worden? En heb je plek voor kinderen die op zoek zijn naar een pleeggezin?  Laat ons dan tijdens de informatieavond weten dat je interesse hebt, of neem contact op met de afdeling Werving, Voorbereiding & Matching van Juvent.