Wij kregen OTS omdat het thuis en op school niet echt lekker liep. Ik zat niet lekker in mijn vel en daar kreeg ik eindelijk gerichte hulp bij.  Ook het contact met vader was een probleem. Om al die redenen leek het de rechter een goed idee om ook MST in te zetten. Ik was sceptisch op het begin en dacht ‘weer zo’n therapietje wat toch niks blijkt te zijn’. Want we hadden er al verschillende gehad.

Maar wat was ik er blij mee. Het was intensief, pittig maar o zo bruikbaar! Ik heb van alles geplakt en geschreven in een boekje. Dat noemde ik de bijbel  En ik gebruik hem nog steeds, want het werkt!

Dankzij MST staan mijn zoon en ik veel sterker in onze schoenen! Daarnaast is Elles op school geweest om daar een spoedcursus ADHD en ASS te geven. Frits was eerst met zijn leraren als water en vuur. Maar door de heldere uitleg van Elles begrepen ze Frits beter. Hij werd bijna dikke vrienden met zijn leraar en mentor. Alle leraren zijn trots op hem en ons. En een beter compliment kan je als mama niet krijgen. Frits is mede door de MST geslaagd voor zijn examen.

Ik ben dankbaar dat wij MST van Elles mochten krijgen. De OTS zou een jaar duren. Dus tot augustus 2018. Maar in mei had iedereen al een eindverslag klaar. Dus dat gaf al aan dat we eindelijk de goede weg hadden gevonden. Nu zijn wij een jaar verder. Een jaar zonder enige hulp! Want het is niet meer nodig. En daarom kan ik zeggen dat de MST een enorm succes voor ons is geweest. Ik was en ben er nog steeds blij mee en zou het iedereen aanraden.