Naam: Frank Rijnberg

Functie: Intensieve Pedagogische Thuishulp

In dienst sinds: 2018

“Die plek waar je je veilig kunt ontwikkelen, is er voor sommige kinderen niet. Ik help ouders om kundiger te worden in de opvoeding, zodat een veilige plek kan ontstaan. We kijken samen waar ieders kracht ligt en vaak krijgen ouders stap voor stap weer vertrouwen in de opvoeding. Als ik kinderen zie opbloeien doet me dat goed. “

 

Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding Pedagogiek liep ik stage bij Juvent. Omdat die stage in 2017 goed beviel was het een logische stap om bij Juvent te gaan werken. Van die keuze heb ik geen spijt. Bij Juvent word je namelijk gezien en gehoord. De werkgeversverklaring die nodig was voor de koop van mijn huis, werd snel geregeld. Toen ik aangaf dat mijn functie niet meer bij mij paste, zochten en vonden we een rol waar ik weer plezier uithaal. Het leuke aan werken bij een grote organisatie is dat je je kunt blijven ontwikkelen.

 

Om het plezier in je werk niet te verliezen heb ik gemerkt dat het belangrijk is om open te zijn. Gevoelens van machteloosheid en frustratie ventileer ik bij mijn collega’s. Als we een case kunnen sluiten denk ik: ‘Yes, hiervoor doe ik het!’”