“Ik ben getrouwd met Adrie van Prooijen- de Putter. Samen hadden we twee dochters. Onze jongste dochter is nu 41 jaar en onze oudste dochter zou 43 jaar zijn geworden, maar is helaas in 2010 overleden. We zijn sindsdien pleeggrootouders van onze kleindochter Britt.

 

Achtergrond

Sinds 2015 ben ik met pensioen. De laatste 34 jaar was ik werkzaam in het openbaar vervoer in Zeeland en Zuid Holland.

Ik heb in al de jaren in het openbaar vervoer diverse functies gehad. Zo ben ik als buschauffeur begonnen en verder in het bedrijf doorgegroeid tot de laatste acht jaar als Infra medewerker.

 

Pleegzorg

Zoals eerder aangegeven zijn we pleeggrootouders geworden, omdat onze oudste dochter na een jaar van ziekzijn, in 2010 is overleden. Omdat onze kleindochter toen nog maar 6 jaar oud was, hebben we in goed overleg besloten voor haar te zorgen. Zij is nu 17 jaar en volgt in Rotterdam haar opleiding. Daarvoor reist ze elke dag op en neer.

 

De Pleegouderraad (POR)

Door zitting te nemen in deze POR kan ik mijn ervaring als pleeggrootouder delen.

Wij, mijn vrouw en ik hebben er nooit bij stilgestaan dat je zoiets kan overkomen. Dat je eigen dochter en de moeder van je kleinkind wegvalt. Mede daarom vind ik het belangrijk dat er in de Pleegouderraad van Juvent pleeggrootouders zijn vertegenwoordigd.”