Middelburg, 24 mei 2024 – Morgen is het de dag van de Stagiair. Stagiair(e)s zijn onmisbaar voor Juvent. Het zijn naast gewaardeerde en broodnodige extra krachten ook jonge talenten waarvan we vele hopelijk onze toekomstige collega mogen noemen. Zo ook Amber, zij vertelt waarom een stage bij Juvent voor haar zo waardevol is.

 Afstudeerstage jongerenteam
Mijn naam is Amber de Ridder, momenteel zit ik in het afstudeerjaar van Social Work aan de HZ University off Applied Sciences. Ik heb mijn afstudeerstage bij Juvent mogen lopen binnen het Jongerenteam Zeeuws-Vlaanderen.

Betrokken leeromgeving
Juvent is voor mij een fijne, veilige leeromgeving geweest waarin ik mij met veel plezier heb mogen en kunnen ontwikkelen tot start bekwame professional. Waarom ik mijn stageplaats als zo fijn heb ervaren? Mijn collega’s tonen betrokkenheid in mijn ontwikkeling en zij hebben mij de kansen en mogelijkheden geboden om zoveel mogelijk zelf te mogen ervaren.

In dit proces hebben mijn stagebegeleiders prioriteit gegeven aan mijn ontwikkeling, door bijvoorbeeld regelmatig met mij het gesprek aan te gaan over mijn praktijkervaringen. Vanaf dag één voel ik mij van harte welkom binnen Juvent en deel van het Jongerenteam Zeeuws-Vlaanderen.

Toekomst bij Juvent
Naast de betrokkenheid van collega’s, is er altijd ruimte voor een grapje en is er de mogelijkheid om je verhaal even kwijt te kunnen. Deze beschreven factoren binnen mijn stage in combinatie met mijn affiniteit met de doelgroep, maken dat ik na mijn stageperiode graag wil blijven werken bij Juvent.

Ook stage lopen bij Juvent? Voor augustus/september zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar (mbo/hbo). Bekijk hier de mogelijkheden. Of neem contact op met Team Personeelsservice via tel. 0118-632357 of mail naar stage@juvent.nl.