Eet mee bij Juvent

Werkt u bij een gemeente in Zeeland? Leerkracht in het onderwijs? Actief als huisarts? Wilt u graag kennismaken met de zorg die Juvent in uw gemeente biedt? Eet met ons mee!

 

Met zo’n 40 locaties in Zeeland is Juvent een organisatie die zich middenin de Zeeuwse samenleving begeeft. Juvent
biedt jeugdhulp aan kinderen tot 23 jaar, in elke fase van hun leven. Maar waar hebben de professionals van Juvent nu elke dag mee te maken? Zij werken met kinderen die te maken hebben met gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen of problemen van psychiatrische aard. Ook kinderen met een licht verstandelijke beperking kunnen rekenen op onze hulp.

Tijdens het eten kunt u kennis maken met bijvoorbeeld een jongerenhuis, een pleeggezin, een gezinshuis of misschien wel de bso+ van Juvent bij u om de hoek. Een andere voorkeur? Laat het ons weten! 

 

Wethouder Jo-Annes de Bat at mee met een pleeggezin in Goes:

"Volgens mij gaat het vaak om gebroken gezinnen met enorme problematiek. Ik kom zelf uit een gezin met zes kinderen en ik denk dat een uithuisplaatsing het ergste is wat je als ouder kan overkomen.”  

 

Zorgcoördinator Zwin College Oostburg Mirjam van Heeringen kwam dineren bij het Acreon:

 

'' Het voelen van de sfeer en de betrokkenheid van de medewerkers, dat kun je niet op een andere manier te weten komen dan op bezoek te gaan en mee te eten. Als zorgcoördinator ben ik op zoek naar een passende onderwijsplek voor een leerling. Terneuzen is de eerste mogelijkheid. In dit geval had ik het gevoel dat het aanbod daar niet passend genoeg is voor de knul die ik coach. Acreon leek onbereikbaar voor de Zeeuws-Vlamingen, maar dat bleek niet zo te zijn.''

 

Heeft u vragen of wilt u met ons mee-eten? Neem dan contact op via Communicatie@juvent.nl