Update

Deze oproep blijft voorlopig van kracht: sinds het plaatsen van deze vraag, zomer 2021, hebben we 2 pleeggezinnen mogen inschrijven die beschikbaar zijn voor baby’s en peutertjes.  Waarvan 1 gezin met een kortdurend aanbod. Omdat het zeker bij plaatsing van een heel jong kind door de intensieve bezoekregeling die daar bij hoort belangrijk is dat pleeggezin en ouders niet te ver bij elkaar vandaan wonen blijven we op zoek naar meer gezinnen met mogelijkheden voor deze doelgroep.

Vooral gezinnen, waar een jong kindje welkom is voor zo kort als mogelijk, en zo lang als nodig is, zijn hard nodig! En het is helemaal geweldig als een gezin bovendien ook gebeld mag worden voor een acute plaatsing.

Meer informatie?

Neem dan contact op met team Werving, Voorbereiding & Matching door te mailen naar wvmpleegzorg@juvent.nl of via telefoon: 0118 – 63 28 55 (op werkdagen tussen 12.00 uur en 17.00 uur).

Ben je nog geen pleegouder en wil je meer weten over pleegzorg? Of wil je onderzoeken of je iets kan betekenen voor een baby? Laat hier jouw contactgegevens achter. Dan sturen we jou een informatiepakket toe en nodigen je van harte uit voor onze (online) informatiesessie over pleegzorg.