Wat voor gezin zoeken we?

Voor Roos zoeken we een warm pleeggezin, bij voorkeur in Zeeuws-Vlaanderen. Ze heeft geen christelijke achtergrond maar een plaatsing in een gelovig gezin is zeker een optie wanneer er voldoende ruimte is voor haar eigen identiteit. Roos heeft de nabijheid van volwassenen nodig om vertrouwen in zichzelf en in de volwassene op te bouwen. Het opdoen van succeservaringen in het contact met leeftijdsgenootjes zal helpend zijn voor haar zelfvertrouwen. Zowel een plaatsing in een gezin met als zonder andere kinderen is passend. Roos heeft wekelijks bezoekmomenten bij haar ouders thuis en ze logeert maandelijks bij hen. Ook gaat ze regelmatig bij haar opa en oma of tante logeren. Het contact met familie is heel belangrijk, zij zijn erg betrokken bij het meisje.

Ben je of ken je het steungezin voor Roos?

Spreekt het profiel van Roos jou aan of ken je mensen waarvan je denkt dat zij hem een passende plek kunnen bieden? Neem dan contact op met Juvent medewerker Aletta van de Voorde, via avandevoorde@juvent.nl of telefoonnummer 06 – 20342600.

De zoekvraag van Roos is echt, de naam is dat niet. Haar ouders hebben toestemming gegeven voor het plaatsen van deze oproep.