Wat voor gezin zoeken we? 

We zijn op zoek naar een gezin in regio Walcheren of Oosterschelde. Lotte woont in een groot pleeggezin waar altijd veel reuring is. Lotte zou het fijn vinden om een weekend per maand te mogen logeren bij een gezellig maar rustig gezin waar ze af en toe lekker kan chillen. Op zijn tijd iets ondernemen vindt ze leuk maar dat hoeft voor haar niet elke dag van het weekend. Het is belangrijk voor Lotte dat zij niet het gevoel krijgt tegen leeftijdsgenoten op te moeten boksen. Daarom zou een gezin met kinderen die jonger zijn dan Lotte het meest passend zijn. Lotte vindt het leuk om met jongere kinderen om te gaan.

Ben of ken je het pleeggezin voor Lotte?

Spreekt het profiel van Lotte jou aan? Of ken je mensen, waarvan je denkt dat zij haar een passende plek kunnen bieden? Neem dan voor meer informatie contact op met Julia Moerdijk van Juvent, telefonisch via 06 – 57 76 25 63 of per e-mail jmoerdijk@juvent.nl.

Het profiel van Lotte is echt, de naam en de foto niet. We hebben toestemming van Lotte en de mensen om haar heen om deze oproep te plaatsen.